Kontaktirajte nas

Avtodeli Herkules

Telefon: (8h-16h)
+38640-281966
+38641-661504
Email (24/7):
Avtodeli herkules email
Katalog

1   2   naprej >>prikaži vse

Antikorozivno sredstvo proti zmrzovanju hladilne tekočine primerno za vse letne čase za zaprte in odprte sisteme.
 
 
4,88€€

Bakreno mazilo CRC Copper Paste Pro 250 ml

Učinkovita pasta proti zatrditvi za uporabo pri montaži. Izdelek visoke kakovosti, zasnovan kot pasta, ki ne kaplja, vsebuje fine delce bakra.

 
 
5,31€€

Čistilo za klimatski sistem odstranjuje neprijeten vonj, ki nastane ob umazaniji v izparilniku klimatske naprave. CRC Airco Cleaner Pro s svojo edinstveno penasto formulo zagotavlja najboljše čiščenje klimatske naprave. Izdelek pušča svež vonj.

12,51€€
Specialno čistilo za avtostekla s posebno kombinacijo polimerov odstrani plasti, ki slepijo in mastne plasti, ter tako omogoča takojšnjo jasno vidljivost. Zmanjšuje oprijem umazanije in pospeši čiščenje.Čistilo ima posebno formulo, ki učinkuje proti apnencu, saj apno v vodi veže in tako prepreči zamašitev naprave za močenje vetrobranskega stekla.
 
 
6,72€€
Čistilo za vetrobransko steklo zimsko-letno proti zmrzovanju, za čisto steklo, za varno vožnjo, biorazgradljivo.
 
 
3,05€€
Čisti in razmaščuje zavore in sklopke. Močno in hitro delujoče čistilo. Ne pušča ostankov. Odstranjuje olje, zavorno tekočino, maščobo in strjene ostanke. Je brez kloriranih topil. Čistilo razpršite in pustite, da umazanija odteče ter posušite na zraku ali z mehko krpo. Čistilo se ne uporablja na izdelkih iz polikarbonatov. Čistilo je prijetnega vonja limone.
 
 
4,39€€

1   2   naprej >>prikaži vse

(prazno)
 
Blog / Novice


© Avtodeli Herkules.