Kontaktirajte nas

Avtodeli Herkules

Telefon: (8h-16h)
+38640-281966
+38641-661504
Email (24/7):
Avtodeli herkules email
Katalog

Pogoji poslovanja

Pogoji nakupa


Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje. Kupec lahko skladno s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) odstopi od pogodbe v 30 dneh po prejemu blaga. V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga, lahko odstopimo od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov ali po telefonu.

Naročila


V naši spletni trgovini Avtodeli HERKULES kupujete udobno in brez rizika. Vsi izdelki so predstavljeni z osnovnimi podatki, slikami in opisom. Če želite dodatne informacije ali potrebujete nasvet, nas lahko kontaktirate vsak dan na elektronsko pošto: info@herkules.si. Ravno tako nam lahko sporočite želje po artiklih, ki jih ne najdete v trgovini. Dopišite le podatke o vozilu, na katerega se artikel nanaša (tip vozila, leto izdelave, tip, ccm in moč motorja) in z veseljem vam bomo pomagali k pravilni izbiri.

Dostava


Vse izdelke, ki so na zalogi, odpremimo v 1-7 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila. Ob sobotah, nedeljah in praznikih blaga ne odpremljamo. Izdelke, kateri niso na zalogi, vam bomo dobavili po predhodnem dogovoru z Vami. V primeru, da imate posebne zahteve glede odpreme vas prosimo, da le-te vpišete v naročilo oziroma nam sporočite po telefonu 040 281 966, 041 661 504 ali po e-mailu: info@herkules.si. Blago odpremljamo po Pošti Slovenije in General Logistics Systems. 
Če je embalaža ob prevzemu kakorkoli poškodovana, jo preglejte skupaj z dostavljalcem, kateri vam paket pripelje. Če je artikel poškodovan, mu paket brezkompromisno vrnite! Poznejših poškodbenih reklamacij zaradi dostave, brez zapisnika nikakor ne bomo upoštevali!

Stroški obdelave in dostave naročila


Ob nakupu nad vrednostjo 300€ vam kupljeno blago dostavimo brezplačno z redno dostavo kamorkoli v Sloveniji, za nakup do 300€ pa vam zaračunamo stroške obdelave in pošiljanja v znesku 5€. Pošta Slovenije vam za odkupne pošiljke zaračuna stroške vplačila plačilnega naloga BN02, in sicer za paket vrednosti do 96€ zaračunajo 0,96€, za paket vrednosti nad 96€ do 501€ zaračunajo 1% od vrednosti, za paket nad vrednostjo 501€ zaračunajo 5,01€. 
V primeru, da imate posebne zahteve glede dostave pošiljke, se storitev doplača, kot sledi iz tabele:

Način dostavecena€/pošiljkoOpombe
Dostava 1-2 dni po ceniku hitre Pošte Slovenija cenik Pošte Slovenija
Sobotna dostava po ceniku hitre Pošte Slovenija cenik Pošte Slovenija
Dostava isti dan po ceniku hitre Pošte Slovenija samo za naročila prejeta do 10h
cenik Pošte Slovenija

Vračilo izdelkov


Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov info@herkules.si), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Kasnejših vračil ne sprejmemo! Blago mora biti nerabljeno, v nespremenjeni obliki, nepoškodovano in zapakirano v originalni embalaži. Embalaža mora biti nepoškodovana. Zavrnjenemu blagu mora biti priložen originalni račun. Blago se vrne izključno samo kot navadni paket, odkupnih paketov ne sprejmemo! Vračilo plačil bo izvedeno v najkrajšem možnem času, najkasneje v roku 30 dni po prejemu vrnjenega blaga.

Odstop od naročila


Kupec ima skladno s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov ZVPot-UPB2 pravico do odstopa od pogodbe oziroma naročila. Naročilo blaga lahko kadarkoli pred prevzemom, brez vsakršnih stroškov prekličete oziroma stornirate. Za prejeto blago ima potrošnik pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov info@herkules.si), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Kasnejših vračil ne sprejmemo! Blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano in zapakirano v originalni embalaži. Zavrnjenemu blagu mora biti priložen originalni račun. Blago se vrne izključno samo kot navadni paket, odkupnih paketov ne sprejmemo! Vračilo plačil bo izvedeno najkasneje v roku 15 dni po prejemu vrnjenega blaga.

Reklamacija/Garancija


Herkules d.o.o. jamči za brezhibno delovanje rezervnih delov in dodatne opreme v garancijskem roku 12 mesecev, za izpušne lonce in cevi pa v garancijskem roku 18 mesecev, če so deli strokovno vgrajeni. Herkules d.o.o. se obvezuje, da bo, v kolikor artikel ob normalni uporabi ne bo deloval brezhibno, na zahtevo kupca, če bo le-ta predložen v garancijskem roku, na svoje stroške v 45 dneh popravil ali, če to ne bo mogoče, izročil kupcu proizvod, ki bo deloval brezhibno. Garancija prične teči z dnem izročitve artikla kupcu, kar dokaže z originalnim računom. Herkules d.o.o. ne jamči v primeru, če je v artikel posegla nepooblaščena oseba, če je bil artikel nestrokovno in nepravilno vgrajen, če je kupec nestrokovno in malomarno ravnal z artiklom. V garancijo prav tako ne spadajo okvare ali lomi, povzročeni pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih povzroči uporabnik, okvare povzročene zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterij, itd. Garancijo upoštevamo ob predložitvi originalnega računa in reklamacijskega zapisnika pooblaščene osebe-avtomehanika iz katerega je razvidno, da je bil del strokovno vgrajen in na katerem je opisana napaka.(Reklamacijski obrazec)

Informacija o cenah in DDV


Vse cene iz ponudbe izdelkov so po ceniku Spletne trgovine Herkules, veljavnem do 31.12.2021. Vse navedene cene so izražene v EUR z vključenim 22% DDV. Cene so zagotovljene na dan naročila.

Dodatni popusti


Ob nakupu nad 300 EUR prejmete HERKULES BONUS v vrednosti 5%. Ob nakupu nad 500 EUR prejmete HERKULES BONUS v vrednosti 10%. BONUS lahko vnovčite pri naslednjem nakupu kateregakoli izdelka iz ponudbe spletne trgovine Herkules v 30. dneh od datuma bonusa. Bonusi se med seboj ne seštevajo

Plačila:

V spletni trgovini HERKULES lahko plačujete na naslednje načine:

 • z direktnim nakazilom na naš transakcijski račun SI56 6100 0002 2866 157 pri DH d.d. (po predračunu),
 • z odkupnino po povzetju

  Varovanje podatkov


  Vaši podatki so pri nas računalniško obdelani in varovani v skladu z vsemi veljavnimi predpisi. Vaše osebne podatke potrebujemo za korektno izpolnitev naročila. Vse podatke bomo obdržali v tajnosti in jih nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam.

  Hramba dokumentov/Arhiv


  Za vsa naročila vam bomo po e-pošti poslali potrditev naročila. Račun dobite skupaj ob dobavi pošiljke. Vsi dokumenti (evidence nakupov, naročila, računi, reklamacije) se hranijo na sedežu podjetja HERKULES d.o.o., Pusti Javor 8, 1296 Šentvid pri Stični. Registrirani kupec lahko kadarkoli zahteva kopije dokumentov, katere mu pošljemo po elektronski pošti ali po navadni pošti.

  Vsi registrirani kupci imajo na vpogled svoje kontaktne informacije in zgodovino nakupov v mapi MOJ RAČUN spletne trgovine.

  Kodeks ravnanja po ZEPT:


  Družba Herkules d.o.o. posluje v skladu z zakonom o elektronskem poslovanju na trgu in na njegovi podlagi sprejetimi predpisi. Za več informacij kliknite TUKAJ

(prazno)
 
Blog / Novice


© Avtodeli Herkules.